Bestellingen, leveringen en verpakkingen

Bestellingen

De bestellingen worden online en één keer per maand opgenomen en dit vóór de 15de van iedere maand voor de hierop volgende maand. Tot één week voor levering kan men zijn aantallen aanpassen in het systeem. We vragen dus de definitieve bestellingen 5 werkdagen voordien.

E-catering is het software programma waarmee u en de keuken communiceren. Via deze weg kan men zowel menu’ s raadplegen alsook maaltijden, alternatieven en uit de boodschappenlijst bestellen. Men kan via deze weg ook de volledige bestelgeschiedenis raadplegen. Voor organisaties met meerdere uitbatingen bestaat de mogelijkheid om een overkoepelende masterklant aan te maken zodat je met één paswoord toegang hebt tot alle organisaties van de groep. Iedere klant krijgt een gebruikersnaam en een wachtwoord toegestuurd en krijgt een persoonlijke opleiding. De helpdesk is elke dag bereikbaar tussen 08u00 en 16u00 voor verdere ondersteuning.

Leveringen

Wij voorzien één levering per week per vestiging. Uiteraard kan de bedeling van de voeding in samenspraak volgens de noden van de klant besproken worden.

Bij ontvangst van de goederen wordt er gevraagd om de levering na te kijken zodat een eventuele opmerking binnen de 24 uur van levering kan doorgegeven worden aan onze helpdesk. Bij iedere levering zal er een gedetailleerde bestelbon per voeding dag voorzien worden. Alle leveringen worden per dag gesorteerd.

Wij streven naar duurzaam transport: doordat we slechts éénmaal per week leveren, sparen we veel ritten uit wat een gunstige invloed heeft op het milieu.

Al de vrachtwagens zijn voorzien van een online volgsysteem. Zo wordt het tijdstip en de temperatuur gevolgd tot voor de deur van uw instelling.

Verpakkingen

De keuze om te werken met zakverpakking in plaats van plastic bakjes ondersteunt het duurzaam beleid. De verpakkingen zijn recyclebaar en de verpakkingsfolie is geschikt voor kinderen onder de drie jaar, Bisphenol-A vrij.

De maaltijden worden verpakt in porties van 2 kg, 1 kg, 500gr of mono portie. De verpakkingen worden automatisch aangepast aan de bestelde hoeveelheid.

De aansluiting bij VAL-I-PAC garandeert zo dat 80% van de afvalstromen wordt gerecycleerd.